Dit ben ik

Ik had een leuke baan als Master Data Accountant, waarbij ik ervoor zorgde dat benodigde gegevens op de juiste manier in het systeem stonden. Het was precies wat ik prettig vond; andere mensen kunnen ondersteunen in hun werkzaamheden door ervoor te zorgen dat in het systeem de gegevens zodanig staan dat het klopt. Een belangrijke taak wat compleet op de achtergrond staat. Heerlijk. Verbindingen maken, analyses uitvoeren en dat voornamelijk met het hoofd.

Ik voelde me als een vis in het water. Tenminste, dat dacht ik zo.

In mijn vrije tijd nam ik nieuwe kennis op door het volgen van cursussen, trainingen en workshops. Mijn interesses lagen in alternatieve geneeskunde en spiritualiteit. Langzamerhand opende dit voor mij een compleet nieuwe wereld. Een wereld die me liet terugkeren naar mijn gevoel.

Op een bepaald moment viel voor mij het kwartje. Het was na een cursusweekend dat ik met heel mijn zijn besefte: ik ben meer dan alleen mijn hoofd! Ik wil graag verbindingen en analyses maken vanuit mijn hart! Wat ik geleerd had in deze laatste cursus, dat wilde ik graag als mijn dagelijkse werk gaan doen. De vraag voor mij was: hoe ga ik dat doen? Het is best een stap om een baan zomaar op te zeggen.

Letterlijk de volgende dag kreeg ik antwoord vanuit een compleet onverwachte hoek. Mijn werkgever wilde reorganiseren en mijn baan werd daarbij opgezegd. Deze ontwikkeling gaf mij uiteindelijk de kans om, samen met mijn man en onze dochter, te verhuizen naar de Achterhoek. En ook ben ik mijn praktijk Lichtvleugels gestart.

Uiteindelijk was dit nog niet helemaal wat ik me had voorgesteld. Ik was zo goed bezig op spiritueel gebied, ik had een fijne praktijk waarbij ik voornamelijk met mijn gevoel bezig was en toch knaagde er nog steeds iets! Dit was nog niet mijn Zielsmissie, want ik kreeg hier geen gelukkig gevoel van.

Het heeft enige tijd, zelfreflectie en een andere mindset gekost en ik heb veel gesprekken met anderen gehad voordat ik hetgeen kon doen wat ik echt vanuit mijn hart wilde doen: Anderen vrouwen helpen om op het pad van hun Zielsmissie te komen.

Nu ik dit doe, zie ik de overeenkomsten met de functie als Master Data Accountant. Ik maak nu ook verbindingen en analyses, waarbij ik vrouwen ondersteun in hun werkzaamheden als spiritueel wezen door ervoor te zorgen dat in hun menselijk systeem de gegevens zodanig staan dat het klopt.

Dit voelt zo fijn!

Als je me zou kennen zou je weten dat:

  • Alcohol en ik niet samen gaan. Ik bestel soms in een restaurant nog wel een wijntje, maar na een paar nipjes krijg ik het warm, worden mijn wangen rood, mijn neus zit ineens dicht en mijn man begint mij afwachtend in de gaten te houden. Er is een grote kans dat er dan op korte termijn iets zal omvallen en het is altijd de vraag wat…? Het wijnglas, de fles of misschien de stoel als ik plotseling wil opstaan? Mijn man ziet het met een grote grijns aan en pakt voor de veiligheid zijn bierglas alvast in de hand.
  • Zwemmen vind ik leuk. Maar ik word er altijd zo nat van! Het klinkt heel logisch misschien, maar het is voor mij iets wat mij tegenhoudt om naar een zwembad te gaan. Hoe ik dat bedoel? Na het zwemmen in het kleine hokje jezelf afdrogen en je kleding weer aandoen. Het schiet niet op! De mannen zijn vaak met twee tellen altijd al klaar (hoe doén ze dat?) en als ik uiteindelijk klaar ben, ben ik wéér helemaal doorweekt. Dit keer gutst het zweet me van mijn rug af. Zwemmen? Je wordt er zo nat van…

Mail me

Binnen 14 dagen kan ik met jou een sessie inplannen.

Stuur een email naar: Judith@lichtvleugels.nl.
Vermeld graag het volgende:
– je naam
– je adresgegevens
– je telefoonnummer
– In het kort de blokkade waaraan jij wilt werken tijdens de sessie.
– Wat is het resultaat wat jij verwacht?

Ik zal binnen een paar dagen contact met je opnemen, zodat we binnen 14 dagen een sessie kunnen plannen.

Warme groet,

Judith

Mobiel: 06 – 28 48 59 00
Email: Judith@lichtvleugels.nl